Категорії Інформація
Каси Додати подію
SHUMEI
22 березня 2023

SHUMEI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури ім. Т.Шевченка
Трускавець, площа Майдан Кобзаря, 8

Про подію

SHUMEI запрошує на свій концерт у Трускавець

Незабаром відомий український співак SHUMEI відвідає Трускавець з концертом на підтримку України. Подія відбудеться 16 березня у палаці культури ім. Т. Г. Шевченка. Співатиме SHUMEI свої пісні та кавери, від яких мороз йде по шкірі.

Саме зараз ви маєте змогу купити квитки на подію. З нашим сервісом це легко зробити – тисніть на зелену кнопку й через кілька кліків квиток буде вашим.

Ще більше заходів у Трускавці, подивіться на афіші.

Про творчу діяльність SHUMEI та майбутній концерт

Сьогодні у світі українського шоубізу народжуються нові зірки, які здаються ще більш талановитими. Саме таким сьогодні здається, і не без причин, Олег Шумей. Молодий, творчий, харизматичний, має потужний та глибокий голос, а його пісні – сильні та насичені сенсами. Не дивно, чому молодого співака, відомого як SHUMEI, знають тепер не тільки в Україні, а й за кордоном.

Музикант нещодавно побував з концертами у США й там він вразив слухачів своїм вокалом. Тепер співак разом зі своєю творчою командую приїздить до Трускавця, щоб побавити трускавчан піснею, підтримати словом, а ще заспівати разом з ними «Мальви», «Тривога» та багато інших пісень.

Зустрінемось обов’язково вже скоро!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код