Категорії Інформація
Каси Додати подію
СУХІШВІЛІ
04 березня 2022

СУХІШВІЛІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Житомирський академічний український музично-драматичний театр Івана Кочерги
м. Житомир, пл. Соборна, 6

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

«Сухішвілі» в Житомирі!

4 березня 2022 року у Академічному музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги зустрічайте виступ Національного балету Грузії “Сухішвілі” у Вінниці! Цієї весни Україною пронесеться ураган справжньої пристрасті та майстерності, який вже отримав неофіційну назву “Восьме диво світу”. Сто артистів вийдуть на сцену у супроводі оркестру і старовинних інструментів, щоб довести, що це не пусті слова. Феєричне шоу, якому аплодував увесь світ! 2500 ексклюзивних костюмів, надскладна хореографія та майстерність, яка ставить під сумнів усі закони гравітації.

Шоу Національного балету Грузії

Історія цього колективу неподільно пов’язана з однією династією, яка керувала балетом впродовж трьох поколінь. Саме це дозволило зберегти безцінні традиції справжнього світового надбання - грузинського національного танцю. Національний балет Грузії - неодноразовий герой документальних фільмів та книг і улюбленець мільйонів шанувальників в усьому світі. І якщо є явища поза модою і часом, то балет “Сухішвілі”, безумовно, одне із них!

Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Житомирі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Житомира шукайте у нас на сайті.

Де побачити мистецтво грузинського танцю в Житомирі? На концерті Національного балету “Сухішвілі”!

  1. Сила вікових традицій
  2. Майстерність на межі з геніальністю
  3. Незабутнє шоу
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код